enggerhun

Szerszámkészítés

Cégünk közel 25 éve van jelen a hazai piacon, mely egyértelműen bizonyítja a tökéletes szakmai hozzáértésünket is a szerszámkészítésben!

Fő tevékenységünk a műanyag, horgany-, és alumíniumfröccs szerszámok készítése, emellett, minősített alvállalkozók bevonásával alkatrészgyártást is vállalunk.

A szerszámkészítés nagy odafigyeléssel történik. Minden általunk készített szerszám a megrendelő igényeinek messzemenő figyelembevételével gyártunk le. Emiatt fontos számunkra , hogy a Megrendelővel személyes kontaktus alakuljon ki. Így jobban fel tudjuk mérni igényeit és elvárásait a szerszámmal kapcsolatban.

Szerszámkészítés során törekszünk a pontosságra és a határidő pontos betartására.

A szerszámkészítés nem egyszerű folyamat, ahhoz hogy biztosan minőségi terméket állítsunk elő, olyan munkatársak segítségére és szakmai tudására van szükség, akik hosszú időn keresztül tanulták meg a szakmát így nagy szakmai tapasztalatuk van. Természetesen vállalkozásunk biztosítja azt is, hogy munkatársaink folyamatos továbbképzéseken is vegyenek részt.

Megrendelőinknek segítségére tudunk lenni, tanácsainkkal, a termékeik fejlesztésénél.

Ahhoz, hogy tökéletes szerszámot hozzunk létre, nem csak a professzionális munkatársakra van szükségünk, hanem minőségi technológia háttérre is. Szerszámkészítés és tervezés során kimagasló szoftverekkel támogatjuk a munkafolyamatainkat. Ezzel is garantáljuk a gyors, pontos és precíz szerszámkészítést.

Munkaeszközeinket az évek során folyamatosan bővítjük, és korszerűsítjük (hagyományos és CNC gépek), melyek mind segítik a hosszú távú, biztos minőségi munkát.

Várjuk az Ön megrendelését is minél hamarabb!

Szerszámkészítés