enggerhun

Szerszámgyártás

Cégünk 1989-ben egyszemélyes vállalkozásként indult, hagyományos gépekkel.

Az idő azonban változik, rá kellett jönni, hogy a megrendelőik igénye is egyre inkább emelkedik, így a vállalkozásunkat 7 főre bővítettük. Ezzel a létszámmal már tudjuk garantálni a bonyolultabb szerszámok gyártását is.

A szerszámgyártáshoz hosszú szakmai tapasztalatra van szükség, melyet folyamatosan tovább kell képezni és a meglévő újításokat beleépíteni.

Kollégáink azzal a különleges szemlélettel is rendelkeznek, hogy megrendelőink kérését alaposan felmérik, további szakmai tanáccsal látják el őket, és ha szükséges a hiányosságokat korrigálják, további jó tanácsokat megosztják illetve, felhívják a megrendelő figyelmét ezekre.

Minőségi munkához minőségi technikai háttér is szükséges. A szerszámokat 2D , 3D-ben tervezzük meg. Ezt a tervezési folyamatot többnyire ProEngineer Wildfire programmal végezzük. A szerszámgyártásához a megrendelő által biztosított 2D-s rajz, illetve 3D testmodell szolgál alapul.

Miért a mi cégünket válassza, ha tökéletes szerszámgyártást szeretné kapni?

  • Mert cégünknél a szerszámgyártás során az ügyfeleink számára ígért határidők betartása a legfontosabb
  • Professzionális tervező programokkal dolgozunk annak érdekében, hogy tökéletes szerszámokat hozzunk létre megrendelőink számára
  • Gépparkunkat folyamatosan korszerűsítjük, mely garantálja a pontos minőségi szerszámok gyártását.
  • Megrendelőink egyedi, igényeit is megpróbáljuk kielégíteni.
  • Szerszámainkra garanciát vállalunk, ha ügyfeleink problémát vesznek észre azonnal állunk a rendelkezésükre.
  • Munkatársaink több éves szakmai tudással rendelkeznek, továbbképzéseken folyamatosan részt vesznek, melyek még inkább garantálják a biztos és minőségi szerszámgyártást.
szerszámgyártás