enggerhun

Nyomásos öntőszerszám

A nyomásos öntőszerszám készítése speciális folyamat Nehéz egy olyan megbízható céget találni, aki a vevők igényeit és kéréseit teljes mértékben figyelembe veszi. A Füredy Szerszám Kft. azonban garantálja, hogy ezek az egyedi folyamatok megtalálhatóak legyenek vállalkozásukban!

A nyomásos öntőszerszámok különleges technológiával készülnek, hiszen az öntvények súlya elérhet akár több kilogrammot is. A nyomásos öntőszerszámok főleg alacsony olvadáspontú fémek és ötvözetek, min például alumínium, horgany vagy ólom öntésére használatos termékek. A Füredy Szerszám Kft. elsősorban horgany öntőszerszám, (cink öntőszerszámok) és alumínium öntő szerszám készítésével foglalkozik Mint tudjuk az öntészet lényege az, hogy a szakemberek elkészítenek egy olyan üreget, ami a munkadarab negatívját tartalmazza, az üregbe megolvasztott anyagot magas nyomással be fröccs öntik, majd hagyják azt az öntő szerszámba megdermedni. Igény esetén alvállalkozóink bevonásával az alkatrészek legyártását is tudjuk vállalni.

További okok, hogy miért érdemes a Füredy Szerszám Kft.-hez fordulni, ha minőségi nyomásos öntőszerszámot szeretne rendelni a közel jövőben:

  • Mert cégünk több mint 25 éve készít nyomásos öntő szerszámot , így nagy tapasztalatra tettünk szert.
  • pontos munkavégzés jellemzi a nyomásos öntőszerszám készítési folyamatainkat
  • számunkra a legfontosabb, hogy a megrendelő meg legyen elégedve az általa rendelt alkatrésszel illetve annak szerszámával.
  • hosszú éve úgy tudunk a piacon biztos előállítóként megmaradni, hogy maradéktalanul garantáljuk a legjobb minőséget ügyfeleink számára

Kérjük térjen be Ön is hozzánk, hogy igényeit alaposabban fel tudjuk mérni és kérje ajánlatunkat!

Nyomásos öntőszerszám