enggerhun

Horgany öntőszerszám

Az öntészet egy rendkívül speciális munkafolyamat, lényege, hogy a megolvasztott fémet egy megfelelően kialakított üregbe kell magas nyomással önteni. A fém így felveszi az üreg alakját, és megdermedés után igény szerint forgácsolható-megmunkálható, festhető és felületkezelhető. A folyamattal, amely bár veszélyes és igen alapos szaktudást kíván, a legnagyobb szabadsági fokú és legbonyolultabb alakú termékek állíthatóak elő.

Cégünk az olyan folyamatokban is, mint a horgany öntőszerszámok készítése is, az élen jár a piacon! Ezen felül alvállalkozók bevonásával vállaljuk az ezekkel történő alkatrészek gyártását is.

Miért nálunk érdemes megrendelnie a horgany öntőszerszámok készítését?

  • Kollégáink folyamatos szakmai továbbképzésekre járnak a horgany öntőszerszámok készítésében is.
  • Biztosítjuk, hogy a folyamatos szakmai továbbképzések garantálják a legjobb és legújabb technológia folyamat elsajátítását is, mellyel tökéletes minőségű horgany öntőszerszámokat lehet létrehozni.
  • Precíz munka jellemez minket, szakmai tudásunk és hozzáértésünk segített abban, hogy hosszú idő óta vagyunk a piacon horgany öntőszerszám előállításában is!
  • A precíz és pontos munka nem utolsó! Számunkra a legfontosabb a határidők betartása. A minőségi munkát a megadott határidőre fogjuk elkészíteni megrendelőink számára!
  • A horgany öntőszerszámokra is minden esetben garanciát vállalunk.

Vállalkozásunk megbízhatóan és pontosan szolgálja ki a vevőit! Számunkra ez a legfontosabb tulajdonság, hogy ügyfeleink igényeit, kéréseit a megfelelően sajátunké tegyük és hiba nélkül tökéletes horgany öntőszerszámokat biztosítsunk a részükre! Nem sok olyan vállalkozást talál, melyet ilyen pontos és precíz munkavégzés jellemezi a horgany öntőszerszámok előállítása terén! Megrendeléseikben, fejlesztéseikben is segítségükre tudunk lenni, első kérésünk csupán csak annyi lenne, hogy bátran keressen fel minket.

 

Horgany öntőszerszám.