enggerhun

Fém fröccsöntő szerszám

A fém fröccsöntés a fröccsöntő ipar egyik legkiemelkedőbb és leggyakoribb eljárása. A fröccsöntés nagy előnye, hogy jól automatizálható, ami a hatékonyságot csak tovább növeli. Fröccsöntés alapelve továbbá az is, hogy az olvasztott fémet nagy sebességgel kis nyíláson át zárt szerszámba tudjuk juttatni, így könnyen kialakul a tetszőlegesen bonyolult formájú alkatrész..

Egy nagyon jól működő fém fröccsöntő szerszám készítési folyamatáról beszélünk, melyet biztosítani tudunk megrendelőink számára.

A fém fröccsöntő szerszámok napjainkban a leginkább elterjedtebbek, sok megrendelőnk fordul ilyen megrendeléssel hozzánk.

Milyen előnyökkel jár a fröccsöntés?

  • Különlegesen egyedi térbeli formák könnyen előállíthatóak ezzel a folyamattal
  • Garantálja a gyors és hatékony munkavégzést
  • Nagyobb darabszámnál igen gazdaságos megoldás
  • Nem keletkezik felesleges hulladék a végzett munka során, így a természetre is gondolunk
  • A termékek nem felhasználható (kukába kerülendő) részei ismét felhasználhatóak fröccsöntésre, mely szintén egy pozitív előny a természeti erőforrásainkra nézve.

Miért minket érdemes választania, ha ilyen fém fröccsöntő szerszámra van szüksége?

  • Cégünk garantálja a fröccsöntéssel szorosan összekapcsolódó fém fröccsöntő szerszámok előállítását!
  • A fém fröccsöntő szerszámokat jó minőségű szerszámacélból szerszám normáliákba építve készítjük különböző anyagleválasztási technológia alkalmazásával.

Vállalkozásunk több mint 25 éve van a piacon, megrendelőink azóta is meg vannak elégedve velünk, folyamatosan nagyobb beruházásokkor visszatérnek hozzánk. Számunkra a legfontosabb, hogy mindig megrendelőink kérését pontosan és a megadott határidőre megvalósítsuk.

Várjuk az Ön mihamarabbi megrendelését is a fém fröccsöntő szerszámok területén!

Műanyag fröccsszerszám