enggerhun

Alumínium öntőszerszám

Mit kell tudni az alumíniumról?

Az ezüstös színű anyagot és az ötvözeteit az iparban nagy mennyiségben alkalmazzák a kis sűrűségük és a kedvező mechanikai sajátságaik miatt. Az alábbi pozitív jellemzőkkel is bír az alumínium: puha, vágható, ezüstfehér, porrá törve szürke könnyűfémmé alakul.

Cégünk több mint 25 éve készít öntő szerszámokat.. Kezdetben csak családi vállalkozásunk volt , mára azonban már kibővültünk, hiszen így követelte meg a kereslet is. Számunkra a legfontosabb, hogy megrendelőinket pontosan, a megadott határidőre szolgáljuk ki.

Mindig figyelembe vesszük a megrendelők kérését és igényeit, ennek megfelelően készítjük az alumínium öntőszerszámainkat is.

Amiért cégünk különleges az alumínium öntőszerszámok kivitelezésében?

  • Mert a cégünknél gyártott alumínium fröccs öntő szerszámok a magas igénybevétel ellenére a garanciális idő többszörösét bírják ki.
  • Két egyforma alumínium öntőszerszám ritkán fordul elő cégünknél.
  • Pontosan betartjuk megrendelőink igényeit, sőt szükség esetén még tanáccsal is tudunk szolgálni.
  • Mert szükség esetén le is gyártatjuk az alkatrészeket.
  • Az alumínium öntőszerszámaink kiváló minőségűek.
  • Kollégáink folyamatos szakmai továbbképzéseken részt vesznek, annak reményében, hogy még jobban elsajátítsák az alumínium öntőszerszámok készítését, és ezt kamatoztassák a szerszám elkészítésekor.
  • Az öntészet egy rendkívül speciális munkafolyamat, lényege, hogy a megolvasztott alumíniumot egy megfelelően kialakított üregbe kell magas nyomással fröccs önteni . Az alumínium így felveszi az üreg alakját, ami rövid idő múlva megdermed.

Várjuk az Ön hívását is, hiszen szeretnénk Önnek is minél hamarabb tökéletes szerszámokat nyújtani!

 

Alumínium öntőszerszám